E-mail: Jelszó:
Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:
Jelszó:
Jelszó újra:

Kérem, hogy csak egyszer kattintson a gombra
Szabályzat

Szabályzatunkat minden egyes tagunk a regisztrálással egyidőben elfogadja, magára vonatkozólag kötelező érvényűnek tekinti. Ezen pontok bármelyikének megszegése a tagság előzetes figyelmeztetés nélküli azonnali törlését vonhatja maga után.

1 - REGISZTRÁCIÓ:

Rendszerünk tagságához a regisztrációs űrlap kitöltése szükséges. Egy személy csak egyszer regisztrálhatja magát, amennyiben a többszörös regisztrációra fény derül, abban az esetben a tagságokat töröljük.

"Eldobható" e-mail címmel regisztrálni tilos. Az ilyen regisztrációt munkatársaink azonnal törlik amint észreveszik.

2 - VALÓS ADATOK:

A regisztrációhoz valós adatok megadása szükséges.

3 - SAJÁT ADMINISZTRÁCIÓS OLDAL:

Belépés után saját adminisztrációs oldalán elkészítheti kezdőlapját, módosíthatja jelszavát és adatait.

4 - DÍJFIZETÉS:

A kezdőlap készítő használata egy hétig ingyenes. Utána a díjszabásban meghatátorott árakon vehető igénybe.

5 - ADATVÉDELEM:

Adatvédelmi elveinket magunkra vonatkozólag kötelező érvényűnek tekintjük. Személyes adatokat előzetes engedélye ill. a törvényben meghatározott esetek kivételével harmadik személy számára nem teszünk hozzáférhetővé.

6 - INAKTÍV TAGSÁG:

Folyamatosan aktív adatbázissal kívánunk rendelkezni. Amennyiben valaki 90 napig nem mutat aktivitást (nem használja a saját kezdőoldalát), úgy abban az esetben azonosítóját jogunkban áll előzetes figyelmeztetés mellett törölnünk.

7 - E-MAILEK FOGADÁSA:

Regisztrációjával hozzájárul ahhoz, hogy az ön részére megrendelőinktől reklám e-maileket küldjünk. Az e-mailek fogadása bármikor letiltható.

8 - FELHASZNÁLÁS FELTÉTELEINEK MÓDOSÍTÁSA:

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a Szabályzatot bármikor módosíthatjuk. Az esetleges módosításokat a weboldalon vagy e-mail útján tagok tudtára hozzuk.